Claus Handgaard

Carl Quist-Møller

Mon ikke I alle kender multikunstneren Carl Quist-Møller, som er uddannet fra Danmarks Designskole! Foruden at han i mere end 25 år har tegnet plakater og meget andet, er Carl også illustrator, skuespiller, gammeldags håndtegner, animator og trommeslager.

Nu inviterer han os alle ind i sin verden med blandt andet Jungledyret Hugo, Læsepadden PEDE og mange flere, der alle er kommet til live fra hans eventyrlige streg.
Helt unikt vises i hele udstillingsperioden, den allerførste lille 3 minutters tegnefilm om jungledyret Hugo.
Og vi får også, som de allerførste, lov til at stifte bekendtskab med Carls nyeste tegninger til ‘Sandkassen’, der dog først udgives som bog i maj og som animations tv serie i 2024.

Ud over at tegne så det er en sand fornøjelse, er Carl også berømt for at fortælle gode løgnehistorier, skrive bøger og spille både teater samt god musik for masser af glade børn og lige så mange voksne.

Børnevenlig fernisering lørdag d. 4. februar kl. 11-13

Tag jeres børn og børnebørn med... eller lån naboens, for det bliver en formiddag, hvor de må spise alle de chokolademadder, som de har lyst til, når Carl kommer og sikkert også fortæller lidt om tegningerne og om al det sjov og ballade han optræder med i det ganske land.

Bogen om Læsepadden PEDE sælges i dagens anledning nedsat til kun ‘en flad hund’ af Steenfeldt boghandel - og Carl har oven i købet lovet at signere hvert solgt eksemplar.

Koncert i Salonen 4xk fredag d. 3. februar kl.19.00

Vi vil gerne vise jer flere af Carls talenter, og vi er derfor mega glade over, at Carl sammen med sin gode ven og dygtige musiker Michael Sunding har sagt ja til at give koncert aftenen før ferniseringen.
Billetter hertil fås igennem Salonen 4xk... som i dagens anledning giver særlig rabat til både Salonens medlemmer, men også jer trofaste medlemmer af Kunstforeningen. Billetsalg på www.salonen4xk.dk

Workshop under udstillingen i uge 7

Skælskør design- og billedskole inviterer mod et beskedent beløb alle børn til workshop i Magasinet i løbet af uge 7.
Læs mere om arrangementet og tilmelding på Skælskør design- og billedskoles facebookside: @billedskolen

Info om udstillingen

• Kunstner:

Carl Quist-Møller

• Fernisering:

4/2 2023 kl. 11.00

• Udstillingsperiode:

4/2 - 5/3 2023
    Åbent kl. 14.00 - 17.00 alle fredage, lørdage og søndage samt alle hverdage i uge 7

• Adresse:

Magasinet
    Strandgade 14
    4230 Skælskør

Tidligere udstillinger

Gå på opdagelse i nogle af de tidligere udstillinger i Skælskør Kunstforening. Klik på billederne for at læse mere.

loke_web

Valhalla 40 år