Karin Olesen

Skælskør Kunstforening præsenterer KARIN OLESEN

Fernisering lørdag d. 6. oktober kl. 13.00.

Udstillingsperiode 6. - 28. oktober 2012.

Udstillingen er åben fredag, lørdag og søndag kl. 14.00 - 17.00
i Magasinet, Strandgade 14, Skælskør.

KARIN OLESEN

6. - 28. OKTOBER 2012

Det er med stolthed, at vi kan præsentere den anerkendte kunstner Karin Olesens allernyeste værker. Udstillingen med temaet ”Personager” er særligt sammensat og udvalgt til Skælskør Kunstforening.

Karin Olesen er født i 1957, og hun bor og arbejder i Viborg. Hun er inspireret af surrealisterne og Miró, og hendes værker er karakteristiske med deres klare farver, geometriske former og et strejf af humor.

Størstedelen af værkerne er malerier, hvor hun bruger akryl på råt lærred i belgisk hør. Det særlige kvalitetslærred udgør bundfarven i malerierne, og har den specielle evne, at det virker lyddæmpende.

Karin Olesen arbejder også med litografier, collager og mobiler. Og så laver hun det, hun kalder for modificationer, hvor hun maler nyt på gammelt. I de værker bruger hun alt lige fra trækasser til sin fars gamle pyjamas.

Karin Olesen har været repræsenteret på talrige udstillinger i ind– og udland. Og hendes værker hænger blandt andet på kunstmuseerne i Randers og Skive.

Som ekstra bonus vil der på udstillingen også være enkelte værker af Karin Olesens to døtre. Amalie M. Olesen på 23 år læser dramaturgi, tegner og dyrker poetry slam. Hendes søster Amanda M. Olesen er 21 år, og hun læser industrielt design på Danmarks Designskole.

Karin Olesen glæder sig til at udstille i Skælskør. Hendes erfaring er, at udstillinger, der varetages af frivillige, har en helt særlig varme, som hun sætter stor pris på.