Flot fremmøde til fernisering

Omkring 70 gæster mødte op til ferniseringen på Dag Aronsons maleriudstilling i Magasinet i Skælskør i lørdags. Den norskfødte kunstner, der i dag bor i Odsherred, var til stede, og mange af deltagerne benyttede sig af lejligheden til at tale med ham om symbolikken og motiverne i de mange interessante kunstværker.

Formanden for Skælskør Kunstforening, Pernille Kirkeskov-Hansen, var godt tilfreds med, at så mange brugte weekenden på en farverig kunstoplevelse. Men samtidig håber foreningen på, at mange endnu vil benytte sig af muligheden og lægge vejen forbi Magasinet i de kommende weekender.

Det er gratis, og der er åbent fredag, lørdag og søndag fra 14-17 frem til den 17. marts.
Skoleklasser er mere end velkomne til efter aftale at besøge udstillingen i hverdagene.