Adrian Lloyd Hughes på Skælskør Bibliotek

Torsdag den 5. november 2015 klokken 19.00 holder Adrian Lloyd Hughes, kendt fra Smagsdommerne og Kunstquiz, foredrag med titlen "Hvad er kunst, og hvad er det værd?"

Billetter til foredraget kan bestilles hos kasserer Karen Sørensen på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - eller hos formand Pernille Kirkeskov-Hansen på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon: 40334550.

Billetterne koster 100 kroner for medlemmer af Skælskør Kunstforening. Ikke-medlemmer betaler 120 kroner. Prisen er inkl. kaffe og småkager. Der vil desuden være salg af øl og vand. Der er begrænset plads - så billetter sælges efter først til mølle.