Skoleklasser i stor stil kom til Strid-udstilling

Vores sidste udstilling med tegninger og illustrationer af Jakob Martin Strid gik over al forventning. Vi havde rigtig mange besøgende, og det lykkedes os at tiltrække mange, som ellers ikke kommer i foreningen. En del skoleklasser tog nemlig imod tilbuddet om at få lov til at komme i Magasinet på en hverdag, så de kunne bruge udstillingen som et led i undervisningen.

Og det er altså ikke kun, når der er “børnekunst” på plakaten, at det er en mulighed. Skoler, børnehaver og institutioner har til alle vores udstillinger mulighed for at gøre det samme. Så spred gerne budskabet, hvis I kender en lærer eller en pædagog, som har lyst til at putte lidt mere kunst på skoleskemaet.

Som bonus får vi måske en ny generation af kunstinteresserede i Skælskør, så vores forening kan blive ved med at bestå – også i fremtiden.