Lyskunst blev trækplaster

Opbakningen var stor, da der var fernisering på den unge kunstner Astrid Myntekærs lyskunst i Magasinet lørdag den 17. august. Hele 75 gæster blev det til i løbet af dagen.

I det ene rum var udstillet en række kunstfotos i stærke lilla og pink farver. Og midt på gulvet en ved første øjekast meget enkel installation med spejle. Det andet rum i Magasinet er til denne udstilling blevet fuldstændig mørkelagt, for at de lysinstallationer, man kan se derinde, kommer til deres ret. Astrid Myntekærs kunst er meget moderne, og selvom den måske synes enkel, kan det anbefales at give sig god tid til at opleve den, så man bliver indfanget af stemningen, lyset og de interessante konstellationer.

Har du ikke allerede været en tur forbi og set Astrid Myntekærs kunst, så kan det nås endnu. Der er åbent i Magasinet, Strandgade 14 fredage, lørdage og søndage fra 14-17 til og med den 8. september. I forbindelse med Skælskør 2000 er der endda udvidede åbningstider. Fredag den 31. august fra 14-21. Lørdag den 31. august fra 10-17.

Og husk at kunst ikke kun er for voksne. Tag også gerne børn i alle aldre en tur med ind og se udstillingen. De vil helt sikkert fascineres af særligt det mørkelagte rum.