Tunnelsyn_Billedmontage

Mia-Nelle Drøschler

Mia-Nelle Drøschler er uddannet fra Goldsmiths Fine Art i London i 2010, og har siden udstillet på gallerier og kunstinstitutioner i England, Skotland, Tyskland og Danmark. I dag har hun atelier på den gamle flyvestation i Værløse, der i dag hedder Filmstationen.

Maleri, performance, installation, tekst og tegning er omdrejningspunktet i hendes kunstpraksis, hvor hun undersøger et indre psykologisk billedrum, ofte med referencer til sin egen historie og erindringer. I mange værker stammer inspirationen fra egne drømme, som hun ser dem, når hun igen er vågen. Hun er optaget af det psykologiske, af underbevidstheden og af den kultur, der er referencer til i den indre biograf. I nogle af værkerne indgår poesien som en aktiv del, men værkerne tager nærmest altid udgangspunkt i kunstneren selv. Men det selvcentrerede forvandler sig til det kollektive i takt med, at beskueren spejler sit eget liv og følelser i værkerne.

En markant farvepalette er kendetegnet på tværs af alle medier, da det for Mia-Nelle Drøschler er tæt forbundet med de allerinderste følelser. De stærke farver går igen både i malerierne, hvor hun skildrer natur og detaljerede blomsterbilleder, men også i dem, hvor hun genbesøger steder fra sine erindringer. I et par store værker på udstillingen har hun således malet stuerne på Frederiksborg slot, hvor hendes bedsteforældre arbejdede som rengøringsfolk, og som hun derfor genkalder sig ned til de mindste detaljer i et organisk og svulstigt sansebombardement.

I Skælskør vil der være værker fra de sidste fem år, hvor det især er interessant at lægge mærke til den kunstneriske udvikling i perioden. Fra det mere enkle flademaleri og til det mere ekspressive og detaljeorienterede.

Info om udstillingen

  • Kunstner:

    Mia-Nelle Drøschler

  • Fernisering:

    17/8 2019 kl. 13.00

  • Udstillingsperiode:

    17/8 - 15/9 2019

Tidligere udstillinger

Gå på opdagelse i nogle af de tidligere udstillinger i Skælskør Kunstforening. Klik på billederne for at læse mere.

loke_web

Valhalla 40 år

mianelle_hero

Mia-Nelle Drøschler

finn richardt

Finn Richardt

banner

Mette Rishøj

ulrik stenshoej

Anders Morgenthaler

aftryk

Flemming Quist Møller

inge hoerup

Hanne Varming & Gerda Østergaard

lasse snorgaard

Maja Lisa Engelhardt

lasse snorgaard

Hanne Hastrup

lasse snorgaard

Jakob Martin Strid

lasse snorgaard

Bentemarie Kjeldbæk

lasse snorgaard

Ulrik Stenshøj